yeezy boost 350 v2 confirmed app info adidas yeezy 350 boost v2 november 23 releases adidas yeezy boost 350 v2 black red release date update adidas yeezy boost 350 v2 black red adidas yeezy boost 350 v2 blackred drops tomorrow adidas yeezy boost 350 v2 red green copper early links adidas Yeezy Boost 350 V2 Glow in the Dark buy black friday yeezy boost 350 v2 yeezy 350 v2 drop black friday yeezy mafia atakuje ponownie adidas yeezy adidas yeezy boost 350 v2 black red toddler sizes adidas yeezy boost 350 v2 black red release date adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy adidas yeezy boost 350 v2 core blackred early links adidas yeezy boost 350 v2 zebra 2892 adidas Yeezy 350 Boost V2 Beluga Solar Red adidas yeezy boost v2 350 black white red

Legjenda

– I plotëson plotësisht kriteret e analizës
– Në pëgjithësi i plotëson kriteret e analizës, por me disa vërejtje (shiko Rekomandime për ligjin)
– Nuk i plotëson kriteret e analizës
– Nuk i plotëson kriteret e analizës, edhe pse në një pjesë të caktuar ato janë plotësuar
Ligji Rregullimi i materies Qëllimi Vëllimi Pëlqimi Afati i ruajtjes Masat teknike dhe organizative Lidhshmëri me dispozita të tjera juridike Përjashtime Shkarko Rekomandime Kontrollues
Ligji për supervizion të sigurimit Осигурителна компанија
Ligji për sigurim të detyrueshëm në komunikacion Осигурителна компанија
Ligji për sigurim pensional dhe invalidor Фонд за ПИО
Ligji për sigurim shëndetësor ФЗОМ
Ligji për evidencë në sferën e shëndetësisë Здравствени установи
Ligji për mbrojtje shëndetësore Здравствени установи
Ligji për mbrojtje të të drejtave të pacientëve Здравствени установи
Ligji për siguri në komunikacionin rrugor Авто школа, МВР
Ligji për sigurinë dhe shëndetin në punë Здравствени установи, работодавач
Ligji për marrëdhëniet e punës АВРМ, ФПИО,ФЗО, работодавач
Ligji për evidencë në sferën e punës АВРМ, ФПИО,ФЗО, работодавач
Ligji për punësim dhe sigurim në rast të papunësisë АВРМ
Ligjin për sigurim të detyrueshëm pensional me financim kapital Пензиски друштва
Ligji për nëpunësat shtetëror МОН
Ligji për nëpunësat publik МОН
Ligji për banim Заедница на сопственици
Ligji për kadastër të patundshmërive Агенција за катастар на недвижности
Ligji për librat amë Управа за водење матични книги
Ligji për arsimin fillor Основно училиште
Ligji për arsimin e mesëm Средно училиште
Ligji për arsimin e lartë Високо образовна институција
Ligji për arsimin e të rriturve Центар за образование на возрасни
Ligji për pedofili ЈУ Завод за социјални дејности
Ligji për mbrojtje sociale Установи за социјална заштита
Ligji për lojërat e fatit dhe lojërat zbavitëse Приредувач на наградна игра
Ligji për energjetikën Оператори на системи
Ligji për administrimin e procesuimit të lëndëve nëpër gjykata Судовите
Ligji për përmbarim Правни лица
Ligji për procedurën kontestimore Судовите
Ligji për qarkullimin pagesor Носител на платен промет
Ligji për medie Медиум
Ligji për procedurën tatimore УЈП
Ligji për parandalimin e larjes së parave dhe financimin e terorizmit Финансиски субјекти
Ligji për bankat
Ligji për komunikimet elektronike
air jordan 8 aqua black friday 2015 air jordan 8 air jordan 9 air jordan 9 air jordan 9 air jordan 9 black red white 2016 release air jordan 9 air jordan 9 product pol 7383 Buty koszykarskie Hyperdunk 2015 PRM.html product pol 5467 Hyperdunk 2013.html nike hyperdunk 2013 product pol 8040 Buty koszykarskie Hyperdunk 2015 Low Limited.html nike hyperdunk 2015 low nike air foamposite pro nike air foamposite pro nike air foamposite pro nike air foamposite pro pure platinum nike air foamposite one usa pierwsze zdjecia nike air foamposite one olympic product pol 6791 Buty koszykarskie Air Foamposite Pro.html
adidas eqt black pack release info adidas originals eqt black pack adidas originals eqt black pack adidas eqt support black pack releasing soon where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra ba7496 adidas eqt support adv pk zebra primeknit adidas eqt support ultra boost turbo red white adidas eqt support ultra boost turbo red adidas eqt support adv black turbo red adidas eqt support ultra boost turbo red adidas eqt support ultra whiteturbo adidas originals eqt support 93 camo turbo red adidas eqt running support 93 primeknit og colorway adidas eqt running support 93 primeknit white teal chartreuse red black