yeezy boost 350 v2 confirmed app info adidas yeezy 350 boost v2 november 23 releases adidas yeezy boost 350 v2 black red release date update adidas yeezy boost 350 v2 black red adidas yeezy boost 350 v2 blackred drops tomorrow adidas yeezy boost 350 v2 red green copper early links adidas Yeezy Boost 350 V2 Glow in the Dark buy black friday yeezy boost 350 v2 yeezy 350 v2 drop black friday yeezy mafia atakuje ponownie adidas yeezy adidas yeezy boost 350 v2 black red toddler sizes adidas yeezy boost 350 v2 black red release date adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy adidas yeezy boost 350 v2 core blackred early links adidas yeezy boost 350 v2 zebra 2892 adidas Yeezy 350 Boost V2 Beluga Solar Red adidas yeezy boost v2 350 black white red

Rezime

Hulumtimi i kornizave ligjore dhe institucionale në Republikën e Maqedonisë në lidhje me privatësinë kishte për qëllim të vlerësojë gjendjen dhe mundësitë që këto rregulla ofrojnë për mbrojtjen e privatësisë individuale, por edhe të ofrojë një kornizë referuese dhe metodologji sipas të cilës do të implementoheshin edhe hulumtime të tjera dhe projekte në të ardhmen për përmirësimin e gjendjes
me privatësinë.

Me identifikim të ligjeve dhe akteve nënligjore që do të mund të ndikonin në të drejtën e privatësisë të qytetarëve, posaçërisht të atyre ligjeve të cilët kanë të bëjnë me mbledhjen, përpunimin, transferimin dhe ruajtjen e të dhënave personale, dhe pastaj, analizë të tyre juridike sipas disa kritereve, në mënyrë të lehtë dhe të thjeshtë do të mund t’u bëhet me dije qytetarëve, të cilët shpesh nuk janë
ekspertë ligjorë, në cilat mënyra dhe nëpërmjet cilëve institucione do të mund të
rrezikohej privatësia e tyre.

Rezultatet e hulumtimit

Rezultatet e hulumtimit sugjerojnë disa gjëra: së pari, qëndrimet e ekspertëve të fushave të ndryshme shpesh përputhen në raport me nevojën për privatësi dhe mbrojtje të të dhënave personale dhe ngritjen e vetëdijes tek popullata më e gjerë, së dyti, të njëjtët pothuajse njëzëri pajtohen se në Republikën e Maqedonisë, regullativa ligjore e cila garanton mbrojtjen e të dhënave personale, duke përfshirë këtu edhe masat tekniko-teknologjike të parapara, është në një nivel solid, megjithatë problemin e shohin te implementimi i ligjeve. Analiza juridike e ligjeve, nga ana tjetër, zbulon se një në pjesë të madhe të ligjeve nuk ka afate të caktuara qartë dhe precize për ruajtjen e të dhënave personale, në numrin
më të madh të ligjeve të cilët parashohin mbledhje të të dhënave personale nuk parashihet kërkimi i pëlqimit nga subjektet, por edhe që ekzistojnë ligje të cilët pothuajse nuk plotësojnë asnjë kriter për mbrojtjen e privatësisë dhe të dhënave personale.
Sipas mendimeve të ekspertëve, në Republikën e Maqedonisë, gjendja me privatësinë nuk është në nivel të lakmueshëm, por nga ana tjetër ka një tendencë pozitive të përmirësimmit. Të njëjtit identifikuan edhe disa mënyra dhe target grupe, me të cilat, sipas tyre, më së shumti mundet dhe duhet të punohet, sepse
gjendja me privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave personale paraqet një problem shoqëror, të cilin nuk guxojmë ta injorojmë dhe kemi për detyrë të ngremë vetëdijen publike tek ato grupe të qytetarëve, të cilët nëpërmjet metodave konvencionale të fitimit të njohurive nuk kanë arritur ta njohin rëndësinë e të drejtës së privatësisë dhe nevojën e mbrojtjes të të dhënave personale të tyre, por edhe të privatësisë dhe të të dhënave personale të të tjerëve.

air jordan 8 aqua black friday 2015 air jordan 8 air jordan 9 air jordan 9 air jordan 9 air jordan 9 black red white 2016 release air jordan 9 air jordan 9 product pol 7383 Buty koszykarskie Hyperdunk 2015 PRM.html product pol 5467 Hyperdunk 2013.html nike hyperdunk 2013 product pol 8040 Buty koszykarskie Hyperdunk 2015 Low Limited.html nike hyperdunk 2015 low nike air foamposite pro nike air foamposite pro nike air foamposite pro nike air foamposite pro pure platinum nike air foamposite one usa pierwsze zdjecia nike air foamposite one olympic product pol 6791 Buty koszykarskie Air Foamposite Pro.html
adidas eqt black pack release info adidas originals eqt black pack adidas originals eqt black pack adidas eqt support black pack releasing soon where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra ba7496 adidas eqt support adv pk zebra primeknit adidas eqt support ultra boost turbo red white adidas eqt support ultra boost turbo red adidas eqt support adv black turbo red adidas eqt support ultra boost turbo red adidas eqt support ultra whiteturbo adidas originals eqt support 93 camo turbo red adidas eqt running support 93 primeknit og colorway adidas eqt running support 93 primeknit white teal chartreuse red black