yeezy boost 350 v2 confirmed app info adidas yeezy 350 boost v2 november 23 releases adidas yeezy boost 350 v2 black red release date update adidas yeezy boost 350 v2 black red adidas yeezy boost 350 v2 blackred drops tomorrow adidas yeezy boost 350 v2 red green copper early links adidas Yeezy Boost 350 V2 Glow in the Dark buy black friday yeezy boost 350 v2 yeezy 350 v2 drop black friday yeezy mafia atakuje ponownie adidas yeezy adidas yeezy boost 350 v2 black red toddler sizes adidas yeezy boost 350 v2 black red release date adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy boost 350 v2 black friday adidas yeezy adidas yeezy boost 350 v2 core blackred early links adidas yeezy boost 350 v2 zebra 2892 adidas Yeezy 350 Boost V2 Beluga Solar Red adidas yeezy boost v2 350 black white red

Одржана трибина на тема „Средношколците и заштитата на личните податоци“

imag0037.jpg

На ден 20.11.2014 година претставници од ДЗЛП, сектор Просветен инспекторат при Градот Скопје и фондацијата Метаморфозис, присуствуваа на трибина на тема „Средношколците и заштитата на личните податоци“ организирана од страна на средното училиште „Георги Димитров“.
Оваа активност беше на спроведена од координаторот на проектот „Час по приватност“ од истото училиште, а на барање на учениците, со цел подетално да се запознаат со своите права за заштита на приватноста и правото на заштита на своите лични податоци. Покрај информативниот аспект, трибината се одржа со цел учениците да поставуваат прашања директно до претставниците од Дирекцијата, инспекторите од Градот Скопје и Метаморфозис, за сите дилеми со кои се соочуваат и постојат во нивното дигитално секојдневие.
imag0039.jpg
На трибината како гости и директни учесници во трибината беа група на ученици од средните училишта „Никола Карев“ и „Здравко Цветковски“, кои пак преку презентација решија да ја водат целата трибина.
Учениците го искористија времето кое им беше дадено да прашаат, продискутираат и споделат некои од проблемите со кои се сретнале досега. Прашањата се одликуваа со огромна разновидност, од сите области коишто ги опфаќа приватноста и од проблематики кои самата приватност ги носи со себе. Исто така учениците отворено ги споделуваа сите проблеми на кои наишле, зборуваа подетално за нив, за тоа како постапиле, како се обиделе да го решат случајот, и на крајот побараа стручно мислење за нивното разрешување.
Трибината се одликуваше со интерактивност, а во план е подготовка на уште една ваква трибина која ќе вклучи поголема група на ученици.
Линк до оригиналниот напис овде.
air jordan 8 aqua black friday 2015 air jordan 8 air jordan 9 air jordan 9 air jordan 9 air jordan 9 black red white 2016 release air jordan 9 air jordan 9 product pol 7383 Buty koszykarskie Hyperdunk 2015 PRM.html product pol 5467 Hyperdunk 2013.html nike hyperdunk 2013 product pol 8040 Buty koszykarskie Hyperdunk 2015 Low Limited.html nike hyperdunk 2015 low nike air foamposite pro nike air foamposite pro nike air foamposite pro nike air foamposite pro pure platinum nike air foamposite one usa pierwsze zdjecia nike air foamposite one olympic product pol 6791 Buty koszykarskie Air Foamposite Pro.html
adidas eqt black pack release info adidas originals eqt black pack adidas originals eqt black pack adidas eqt support black pack releasing soon where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra ba7496 adidas eqt support adv pk zebra primeknit adidas eqt support ultra boost turbo red white adidas eqt support ultra boost turbo red adidas eqt support adv black turbo red adidas eqt support ultra boost turbo red adidas eqt support ultra whiteturbo adidas originals eqt support 93 camo turbo red adidas eqt running support 93 primeknit og colorway adidas eqt running support 93 primeknit white teal chartreuse red black